FCB Štíři

sledge

Jsme skupina aktivních vozíčkářů. Každý máme svůj příběh. Spojuje nás florbal a máme úspěchy. Jsme FBC Štíři České Budějovice. Snažíme se inspirovat neaktivní vozíčkáře a přibrat je na vlnu, která nás nese...na vlnu sportu.

VIDEO

30 Kč

180 Kč

vybráno
100%

Pořádáme sportovní soustředění pro nováčky, na které zveme zástupce dalších vozíčkářských sportů, rozšiřujeme tak také svou sportovní všestrannost.
Dělíme se o zkušenosti.
Dá se říct, že nemáme problém. Se samozřejmostí se pohybujeme v tělocvičnách, v posilovnách, v bazénech, na cyklostezkách a sjezdovkách...s florbalkou, stabíky, míčem, pálkou nebo raketou v ruce.

Přesto jsme našli prostor, který je pro nás problém...tedy slovo problém nejsme zvyklí používat...je to pro nás výzva! Zasněžená pláň.

Proto bychom rádi do týmu pořídili vozíčkářskou běžku. K vlně, která nás nese životem chceme přidat stopu, která nás bude vést...

Ivan – paraplegik po nemoci, Adam – vrozená tělesná vada, Jirka – paraplegik po úrazu na motorce, Honza – paraplegik po autohavárii, Vašek – amputář po infekci kolenního kloubu, Zbyněk – paraplegik po úrazu na motorce, Fanda - paraplegik po úrazu na motorce, Lukáš – paraplegik po pádu z výšky, Tomáš – vrozená tělesná vada, Láďa – paraplegik po autohavárii, Zdeněk – paraplegik po pádu z výšky.

S bojovníky z jižních Čech se můžete potkat na závodech Běhej Lesy Boletice v sobotu 8. září v Olšině. https://behejlesy.cz/behej-lesy-boletice/r12